Tlött...

Sprang en motionsslinga igår med Kita och fick en helt underbar kramp i vaderna. Imorse var jag trött... sov till 07:17!

Kommentarer
Postat av: Sofi H

lät avancerat :P
Under mina arbetsdagar sitter jag inomhuns hela tiden. Enda gången jag får lite frisk luft är då jag har ärenden till fabriken.. vilket handlar om kanske 10m gångväg utomhus. :)
Man får vara ute destomer på fritiden istället.

2007-05-30 @ 09:30:30
URL: http://sofih.blogg.se
Postat av: Sofi H

Jo jag har som förstått att du är lite "Jaktgalen"?! :) javisst, i höst blir det att jaga in lillkillen min, ska bli spännande att se vad han går för :D Hoppas på bra med fågel i år!
på tal om att jaga in honom så ska russeln jagas in oxå, vilket vi redan börjat med. (fast det har du kanske sett bild på från EFIT - 12 maj eller när det var)
Jag väntar och väntar och väntar på att jaktkursen för licencen ska starta, men jag har nu tappat räkningen för hur många månader (år?!) jag har väntat. börjar bli dags att söka sig till en annan ort, annars får jag nog gå med farsan resten av livet. ;)
Kan tro att Tommy har fina marker, han är trevlig han! Har du vart i Dta mkt förut?

2007-05-30 @ 10:27:00
URL: http://sofih.blogg.se
Postat av: Sofi H

haha absolut, inte för att jag egentligen klagar. det jag menade var bara att jag gärna ser att kursen sätter igång snart så man faktiskt kan gå själv oxå.
Okej, men Dta är rätt fint faktiskt.
vi har mkt björn här nu :D

2007-05-30 @ 10:42:39
URL: http://sofih.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0