Gott Nytt År!

Ett nytt jaktår står för dörren! // skogstokig och Qajsa
 


Julbilder...

Väl återkommen till ett kallt Jämtland så blev det dax att tömma kameran. Inte så mkt att hänga i julgranen direkt men alltid något...
 


Qajsa ser ut som Peps Persson med rimfrost i skägget.
 

Snöigt på Blaikfjällets sluttningar.
 

Jag och svärfar blev korade till årets "korkbollar" av svärmor när vi började flå mård
en timme för juldagsmiddagen... vi förstod inte vad hon menade. ;)
Mården är den som jag och lillebror tog ifjol den här tiden, upptinad från ett år i frysen.


Jul...

Årets jul var speciell, på ett bra sätt! =)

Jag och S for i onsdags kväll upp till hennes uppväxtort för att fira jul. Vi hade en jättemysig jul med MYCKE god julmat och trevligt sällskap. Julklappshögen var enorm under julgranen... och jag fick flera kanongrejer!
Av bästa-sambon fick jag en egen mini-laptop, så hon får ha sin dator ifred ;)... Det är förövrigt den jag bloggar på just nu!

Här är några av de fina julklappar jag fick:
 


Min har en läcker grön färg! Så man kan ha med den ut i buschen ni vet...
 

Hundförarryggan från Badlands.
 

En eldkorg, som både går att grilla på och värma sig vid.


Good Wheel!

Foto och design: Sofih

Extrautrustad kombi...

Har införskaffat ett kolvskydd med patronhållare till kombin. Detta för att slippa gå igenom alla fickor efter fler skott och så behövs... i stridens hetta ni vet!

Jag hittade det på www.nordicsportsman.se, och det är tillverkat i neopren vilket håller sig varmt och skönt även i kallväder...
 


Plats för 4 patroner...


Varg...

Fick ett mail av en av mina jaktkamrater om att gå in och rösta om vargfrågan på Expressens hemsida. Vad jag röstade håller jag för mig själv, men ni kan ju ana vilken sida jag står på som jägare och hundägare!

Det intressanta var födelningen av rösterna, ooootroligt jämt mellan ja och nej-sidan. Speglar detta sveriges uppfattning om vargens vara eller icke vara? Hur som helst så kan man konstatera att frågan är het, het som  julgröt!
I Januari drar vargjakten igång, själv så är jag inte berättigad att jaga varg då det ej blir någon vargjakt här i Jämtland, men det ska bli intressant att följa jakten i media. För mediaövervakningen kommer att vara rekordstor, tro mig!

Gå in och rösta du med! Klicka här...
 


Bilden är hämtad från www.expressen.se


Nöjd nu P?

Bloggar... ;)


RSS 2.0