Längtan och blöta tassar...


Miss you...


Snart längre än mor och far... =P


Lillebror och jag fiskar i Finntjärna... Helt dött!


Se vilka odjur som lurar i Indalsälven...


Felix tror han är en delfin...


Morbror lär oss att uttra...


Här skulle man bott... Vid foten av Stuguberget.


Längtar efter höst...


Första dan på jobbet...

Imorn börjar jag mitt nya jobb på Jämtlamell Skog... och första dagen börjar med att ordna inför Fäviken Game Fair. Imorn förmiddag åker jag upp till Fäviken och börjar med att sätta upp vår monter.

Jag jobbar hela fredagen och stannar kvar på galej på fredag natt, sen åker jag hem på lördag... Det brukar vara bra erbjudanden under mässan, och skogstokig har spender-byxorna på sig!

Grejer från Amerika...

Min gode vän M åker på torsdag till de stora staterna i väst för att hälsa på sin familj... Med sig hem hoppas jag att han har med sig min nya kikare som han ska köpa åt mig där.

Nu när jag endast har ett rödpunktsikte så behöver jag nåt riktigt att spana in alla djur på lite längre håll... Leupold har enligt mig en otroligt prisvärd kvalité på sin optik... kanske inte det billigaste man kan hitta, men ååååååh så bra!Sommarbilder...


Pappas storflicka är 14 veckor nu...
Den ofrivillige badaren...


Uppdateringar... som lovat!

Som jag skrev tidigare så händer det mkt just nu, och nu kkan jag tala om varför...
Jag kommer att flytta från Dorotea, idag faktiskt... Jag har fått ett jobb inom skogsbranchen, hemma i hembyn Stugun. Har känt ett tag att jag inte platsar in i industrivärlden, så nu har jag sökt mig tillbaka till rötterna igen... so to speak.

Så idag gör jag min sista dag här på jobbet, och det är med vemod jag lämnar några bra vänner kvar här uppe i Lappland... Men jag hoppas att vi snart ses igen.

Dorotea... tack för mig! Stugun... here I come! =)

Nu...

Har jag fått bilden på nallen som Qajsa spårade... Rätt kul bild tycker jag, det syns att det går fort... =)


RSS 2.0