Stora killen!

Pappas lilla jägare börjar bli stor, redan halvåret! =) Igår testade han på välling... och det var en riktig hit om man säger så! 
 


Lojakt...

Fick häromdan äran att få följa en kompis på lojakt, han skulle gå med sin plottik som det är skjutet ett antal katter för bara i år och undrade om jag ville följa och gå med han.
Katten var ringad i ett brant!!! berg, och passkyttar var utställda runt om.

För att göra en lång historia kort så hittade vi aldrig katten i berget, så 1-0 till den. :-(
 


Som sagt... brant!


Gåshud...

Svensk Björnjakt 3

 

 


Hört i Fugelsta...

"Du jag hängde upp tvättmaskinen och slängde in en ny."

Hyllning...

Dom håller på med en ny väggmålning här på byn... ;)
 


Man blir ju rätt smickrad... :D


De bästa...


Min fina familj! =)


Bortbjuden...

Idag var jag och Diila bjudna på lite jakt i en by mellan Stugun och Gällö. Jaktvärden J hade koll på några gryt och lador som vi skulle kolla upp. Tyvärr var ingen räv inne... men gryten var kanonfina och förhoppningsvis får vi återkomma i ärendet. ;)
 


"Här vare tomt!"
 

"Här med!"
 

Jaktvärden J hade bra koll på gryten!


Rävjägarcupcake.se

I söndags var jag och P förvisade till skogs då våra "chefer" skulle på ljusparty. Så vi tog terriern med oss och for för att kolla upp ett känt gryt. Tyvärr så var det tomt så vi fortsatte med Diila på frisök.
Efter några kilometers vandring så gav vi upp och for hem... Snön är flera veckor gammal här nu och det är spår överallt vilket såklart försvårar de flesta typer av jakt.

Bästaste sambon hade dock skickat med finfika som vi njöt av i solskenet... så det gjorde inte så mkt att vi blev utan räv. =) Ibland är det ju skönt att bara få va ute!
 


Tomt i grytet vid Myrgropa.
 

Choklad cupcakes med choklad/apelsinfluff och kaffe... Riktigt rävjägarfika!


RSS 2.0